QUAHWA professional coffee

Coffe Lovers Only

QUAHWA professional coffee
zrna kava za ured quahwa

QUAHWA d.o.o. Zagreb

osnovana je sa ciljem da se pokuša ispričati priča o kavi. Davne 1998 godine osnovali smo tvrtku ARABICA d.o.o. Zagreb kako bismo približili ARABICA sortu kave koja tada gotovo da i nije postojala u regiji. Bili smo jedni među prvima, ako ne i prvi i jedini, koji smo u ponudi imali isključivo Arabica sortu kave, dakle samo 100% ARABICA kavu. Dok su drugi ROBUSTU sa primjesama ARABICE prodavali pod “običnu kavu” mi smo prodavali 100% ARABICU pod ARABICA kavu. I tada smo se razlikovali od ostalih. Tako i danas…

Godinama smo skupljali iskustva, učili na vlastitim greškama i educirali se o kavi da bismo shvatili da želimo biti inovativni i drugačiji. Shvatili smo da se trebamo vratiti korjenima i krenuti iz početka… I zato smo promijenili naziv tvrtke u QUAHWA d.o.o., odnosno prvi poznati naziv za kavu. Krenuli smo iz početka ali sa ogromnim dugogodišnjim iskustvom i danas smo uvjereni u svoje znanje i iskustvo da možemo sa sigurnošću ponuditi profesionalnu uslugu u svim segmentima našeg poslovanja.

Bili smo među prvima koji su proizveli 100% Arabica kavu sa okusom, da ne napišemo da smo i među prvima promovirali 100% Arabica kavu. Danas se sve više cijeni 100% Arabica i možemo slobodno reći da smo i sami djelomično zaduženi za taj trend jer naša kava je 100% Arabica od samog početka.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, slobodno nas kontaktirajte putem web forme ili pošaljite e-mail…

QUAHWA d.o.o.
Teslina 9 /1 | 10 000 Zagreb – Hrvatska
Tel. 01/36 39 074 | Fax. 01/36 43 099
www.quahwa.net
e-mail : qhw@quahwa.net