Aparati za kavu

Coffe Lovers Only

Aparati za kavu

Došli su nam novi aparati za kavu – provjerite cijene

MODEL

CIJENA NOVOG APARATA NOVI APARAT NA 36 RATA
LOLITA 2.295,00 63,75x 36 RATA
LOLITA ELITE 2.452,59 68,12 x 36 RATA
LOLITA CAPPUCINATORE 3.528,18 98,00 x 36 RATA
PINOCCHIO 2.685,15 74,58 x 36 RATA
PINOCCHIO VAPORE (CAPPUCINO) 3.738,93 103, 85 x 36 RATA
MINIMINI LUX (DUO) 8.684,28 241,23 x 36 RATA
LA PICCOLA 2900,00* 80,55 x 36 RATA
LA PICCOLA  PERLA 3350,00* 93,05 x 36 RATA
LA PICCOLA GOLD 3200,00* 88,88 x 36 RATA
  • SVE CIJENE SU IZRAŽENE BEZ PDV-A.
  • SVI APARATI U GORE NAVEDENOJ PONUDI IMAJU JAMSTVO NA 1-3 GODINE.
    • JAMSTVO VRIJEDI UKOLIKO SE GODIŠNJE NAPRAVE 3 SERVISA NA APARATU.
    •  CIJENA JEDNOG SERVISA APARATA JE 150,00 KN + Pdv.
  • SVI APARATI SU PROIZVEDNI U EU, ITALIJA.
  • NA MODELE APARATA IZ SERIJE LA PICCOLA NE ODOBRAVAMO POPUSTE.
  • KUPNJOM JEDNOGA OD NAVEDENIH MODELA POKLANJAMO VAM PAKET KAVA U VRIJEDNOSTI OD 1.000,00 KN +PDV.

U mogućnosti smo Vam ponuditi i vrhunske LA PICCOLA aparate za kavu

LA PICCOLA aparati za kavu dolaze sa 5 godišnjom garancijom na sve dijelove mehanike i elektrike uz obvezu servisiranja i čišćenja aparata od kamenca svakih 6 mjeseci u ovlaštenom servisu.

la piccola aparati za kavu

Brošuru LA PICCOLA aparata možete pogledati klikom na link LA PICCOLA APARATI ZA KAVU

LA PICCOLA aparati za kavu

U svijetu u kojem se globalizacija brzo širi, La Piccola je ponosno odabrala braniti zaštitni znak „Proizvedeno u Italiji“. Naši uređaji za kavu u potpunosti se izrađuju u Italiji korištenjem posebnih tehnika i najboljih sirovina. Neprestano istraživanje novih linija proizvoda i novih rješenja povezano je s istraživanjem vrhunskog dizajna u svrhu postizanja sigurnog plasmana uređaja La Piccola među slavne estetske i funkcionalne uređaje za espreso kavu u talijanskoj tradiciji.

pinocchio aparati za kavuPINOCCHIO aparati za kavu

Novi dizajn, nove boje, nova tehnologija. Dizajn, boje, zatvaranje sustava doze, grijač vode i pare; ovo su samo neke od inovacija koje čini Pinocchio jedinstvenim unutar cijele panorame espresso aparata za doze. Zahvaljujući Patentiranom Self-cleaning hidrauličnom sustavu, sve načistoće vezane za kamenac i prljavštinu su uklonjene iz grupe za kavu. Sustav kompresije zatvaranja doze, smješten u sredini, daje veliku stabilnost i olakšava najboljih sabijanje doze, te izvlači maksimum arome iz kave. PINOCCHIO model dostupan je u četiri verzije: “Kava”, “Kava i para”, „Kava i cappuccinatore“ i “Kava i topla voda”. Raspon potpuno novih dodataka čine ovaj model još jedinstvenijim. Verzija “Kava i para” ima dvije odvojenene skupine koje se mogu isključiti individualno u slučaju da jednu od dvije skupine ne koristite, te će omogućiti znatne uštede energije. “Držač čaša” je dostupan na zahtjev. PINOCCHIO je idealan za veće urede, jer može neograničeno proizvoditi napitke.

lolita aparati za kavuLOLITA aparati za kavu

Njegova jedinstvena linije i mekani oblik su vrhunski u svijetu aparata za kave na doze. Zahvaljujući svestranosti i jednostavnosti korištenja, bilo kada i bilo gdje, možete kušati savršen espresso kao u baru. Njegov novo dizajnirani spremnik za vodu moguće je napuniti bez uklanjanja, te je lako provjeriti razinu razinu vode. Zahvaljujući tomu, Patentirani „Samo-čisteći hidraulički sustav“, uklanja kamenac i sve nečistoće iz grupe za kavu, tako da je rizik od zastoja u radu aparata djelovanjem kamenca i nečistoća sveden na minimum. Sustav kompresije zatvaranja doze, smješten u sredini, daje veliku stabilnost i olakšava najboljih sabijanje doze, te izvlači maksimum arome iz kave. LOLITA model dostupna je u tri verzije: “Kava”, “Kava i para”, „Kava i cappuccinatore“ i “Kava i topla voda”. Raspon potpuno novih dodataka čine ovaj model još jedinstvenijim. Verzija “Kava i para” ima dvije odvojenene skupine koje se mogu isključiti individualno u slučaju da jednu od dvije skupine ne koristite, te će omogućiti znatne uštede energije. 24V Kava verzija je idealna za autobuse, kamp prikolica i razne vrste plovila.